Možešli molim te kratko odgovoriti koji je razlog polijevanja pčela beevitalom ukranjem izhodištu. Zbog čega to radiš?!sahista je napisao/la:Uh,postao si ironican.Mozda ti je tesko voditi dialog sa medarom(bar si mene tako prozivao na facebook) a ti vrsni pcelar.Sve ono sto sam naveo u mom postu je ziva istina,samo ti to ne mozes ili neces da prihvatis.Pored toga,to su ti potvrdili i kolege na ovome forumu.E sada sto to nespada ni u jednu tvoju varijantu,niti teoriju kolege Zvonesa,pa boze dragi ja vam ne mogu pomoci. Forum je mjesto gdje smijes(valjda) iznijeti svoje misljenje.Ja ne znam za nizakakve mikrolakacije,niti manipulacije,a za sada sva drustva u zivotu,hvala Bogu,to zelim i tebi od srca.Sahista ti je vec predlozio da nista nemjenjas,ne ulazi u rizike,jer djelimicno zivis od toga.Ovo sto sam rekao tebi,vazi za sve kolege,to mozes pronaci u predhodnim tekstovima.
Ponovo ironija u vezi Varroe.Vi ste je imali,prije nego sto je sahista poceo pcelariti.Znas i sam da sam na PP trazio koji litar tvog novog lijeka,reko kad nemas ti problema sa Varrom da nema i Sahista.Sahista ima hrabrosti da isproba neke stvari,koji funkcionisu kod mojih kolega.Hvala na informaciji da je Australija kontinet,a nijma predlazem da jos uvjek strogo kontrolisu granicu,a da Ameri,jos vise ulazu para u pronalazenju srestava za suzbijanje bolesti.Postiji opcija da se obrate i vama,jel od nas nema nista,mi smo ionako u zabludi.
Gdje vidiš ironiju?!
Zamolio bih te da mi i ovo pojasniš
Daj mi link sa fb. Šta medar , šta sam ja vrsni pčelar ?!
Šta neću da prihvatim?
Ko mi je šta potvrdio na forumu?
Bez uvijanja imolim bez sustezanja i odustajanja.
Uh,postao si ironican.Mozda ti je tesko voditi dialog sa medarom(bar si mene tako prozivao na facebook) a ti vrsni pcelar.Sve ono sto sam naveo u mom postu je ziva istina,samo ti to ne mozes ili neces da prihvatis.Pored toga,to su ti potvrdili i kolege na ovome forumu