Azeme prijatelju izvni,ovaj post nisam vidio tako da nisam ni odgovorioAsim je napisao/la:Ermine dragi moj prijatelju ako mozes da sjedis uz pcele da ih bagra nepokrade bujrum na moje imanje ispod Sljemenske planine , hiljade dunuma nepokosene livade a nigdje nema pcele samo , jeproblem jedna grupa klasicnih lopova koji su bili lopovi i kriminalci i prije rata sada tu nema nikoga i oni sve kradu pcele nisu bezbjedne ,taksu ti nemoze niko naplatiti ali eto moralo bi se sidjeti pored dok su na pasi a tu pasa pocinje posle bagrema i traje do kasno u jesyen mada ima dosti cetinara i bojim se da bi tu bilo i medljike . ako zelis samo reci i ja cu te da odvedem tamo. EEE OVO BI OD MENE ZA ERMINA a sada da se zahvalim Stipi na jos jednom dijelu o pcelarenju tacnije o zalijetanju pcela to me uvjek bunilo kada sam cito tekstove koji sadrze i taj dio o zalijetanju u tudu kosnicu
Tebi hvala puno,al ja kao i mnogi imamo obaveza sem pcela,bilo bi lijepo i ja bi rado,hem sto bi pcele imale sta da rade ja mislim da bi se tu covjek mogao i lijepo odmoriti,al sta je tu je,nemoze se glavom kroz zid.Lopovi prokleti pokvare sve,i danas nije rijedak slucaj da se pcelari zale da su ostali bez drustava,zasto te i slicne stvari prolaze nekaznjeno to ja neznam,samo mogu pretpostaviti jedno a to je Korumpiranost svih nivoa vlasti u BiH