Cvijet na cvijetu, vrlo lijepo za okućnicu
i pčele ga obilno posjećuju

samo ne znam kako se ovo cvijeće zove.

Ako suzbija korov onda ću imati višestruku korist, Ovu parcelu koju održavam rođaku a koristim je za pčele dobro će doć da ne kosim travu i korov višeStipo je napisao/la:Samo cvijeće ne traži neko posebno održavanje jer toliko se zgusne da nijedan korov ne može da reste u njemu .Tko ga jednom posadi uvjek će mu rasti na tom mjestu svake godine gušćajući i šireći se jer koliko znam razvija se iz korjena.

Samo me jedno može odmamiti na pčelinjaku od pčela: ljekobilje. A imam još ponešto (američka borovnica, brusnica...). Jesi li pogledala šta komšo ima na H&H Fruit Bugojno?beequeen je napisao/la:To se trazi-razgovor-sad sam nasla botanicko ime je -Aster novae-angliae
super sad mogu da kupim
hvala Eso
Aster Amellus bar tako je sto sam ja naso ovdje kod sebe na medonosno bije.beequeen je napisao/la:Zna li iko latinsko ime/Schumy???On zna sve o biljkama,nadm se da ce vidjeti
E klege evo ja sam nabavijo sjeme Astera porucijo i juce mi je doslo ima tu jos nekih sjemena divja djetelina neke mjesavine al sve je za pcele uglavnom ma jest da kosta (sto bi nasi stari rekli davo i po) al stacu moro sam posto ovaj ciko sto imam jedan pcelinjak na njegovom imanju hoce da sve zasije sa tako nekim medonosnim bijem a ima nesto oko 18 dunuma zemje pa hoce nesto pod vocnjak a nesto sa neim travama i cvijecem.Stipo je napisao/la:Ne znam za sjeme Senade ali ako ga bude ručno ću ga obrati osušiti i sve ti poslati i ništa mi nećeš biti dužan.