Kreso napisao:Kakve su to pdnice kolega Cerex? Je li to nesto domace ili ove nicot kao kod mene?
cerex napisao:Kreso napisao:Kakve su to pdnice kolega Cerex? Je li to nesto domace ili ove nicot kao kod mene?
Ovde je link https://pcelamarket.com/antivarozna-plasticna-podnjaca/
Ovo je srpska i kosta 10 eura a takva turska je 10,5 eura.Garancija na plastiku 10 god.
cerex napisao:Kolega nezicu posto vidim da ste online interesuje me koliko se kod Vas krecu pčele na okvirima.Planirao sam nesto prodati pa me interesuje cijena.
Kreso napisao:Ovo neizgleda nimalo lose kolega Cerex. Mozda i sredimo nesto s Sahistom. Pogledat cu prvo ima li originalnih nicotovi koji pasu na ove moje podnice. Mada su sigurno sami hvataci skuplji od ove kompletne podnice. Jedino nevidim ovdje da li se moze hvatac iskljucivati bez skidanja nastavka. Logicno gledano, moralo bi moci.
Kolega Nezicu, hvala za info. U stvari sam i ja stavljao istu kolicinu. Mijesam direktno u teglici jedno zicom miksera za mjesanje tijesta i ide prilicno dobro. Zanima me jos kako upotrebljavas polen.
Kreso napisao:Ovo neizgleda nimalo lose kolega Cerex. Mozda i sredimo nesto s Sahistom. Pogledat cu prvo ima li originalnih nicotovi koji pasu na ove moje podnice. Mada su sigurno sami hvataci skuplji od ove kompletne podnice. Jedino nevidim ovdje da li se moze hvatac iskljucivati bez skidanja nastavka. Logicno gledano, moralo bi moci.
Kolega Nezicu, hvala za info. U stvari sam i ja stavljao istu kolicinu. Mijesam direktno u teglici jedno zicom miksera za mjesanje tijesta i ide prilicno dobro. Zanima me jos kako upotrebljavas polen.
Vrati se na: DNEVNICI ČLANOVA FORUMA
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost