Novi, usavršen dimni top "Vita DM"
Novi, usavršen dimni top "Vita DM"
Ovom prilikom želim da vas upoznam sa novim, znatno modikovanim i unapređenim dimnim topom za zaštitu pčela od Varoe.
Top je konsrtuisao i proizveo Dobrivoje Milićević iz Aranđelovca, RS, telefon +381603385120, a unapređnje je u sprcijalno konstruisanoj mesinganoj pumpici sa prohromskim kuglicama i oprugama ( izbegnuta korozija i začepljenja ) kao i prohromska spiralna cev većeg promera ( izbegnuto sagorevanje cevi ).
Cena aparata f-co BiH je 55 €.
Uputstvo i rad aparata pogledaje na: http://youtu.be/w1DlXr_EjGg
Srdačan pozdrav svima.
Top je konsrtuisao i proizveo Dobrivoje Milićević iz Aranđelovca, RS, telefon +381603385120, a unapređnje je u sprcijalno konstruisanoj mesinganoj pumpici sa prohromskim kuglicama i oprugama ( izbegnuta korozija i začepljenja ) kao i prohromska spiralna cev većeg promera ( izbegnuto sagorevanje cevi ).
Cena aparata f-co BiH je 55 €.
Uputstvo i rad aparata pogledaje na: http://youtu.be/w1DlXr_EjGg
Srdačan pozdrav svima.
Re: Novi, usavršen dimni top "Vita DM"
moze li se poslat za capljinu i kako? ja sam zainteresovan, moze li i oksalna sa njim
- senad
- Site Admin
- Kontakt:
Dimni top za amitraz . Koja je razlika između nakapavanja amitraza na listić i ovog topa
Ovaj dim ode svugdje samo ne u košnicu, glomazna i poskupa skalamerija
krole, može li se tebi platiti da više ne proizvodiš dimni top za amitraz?
amitraz = bojni otrov
amitraz = bojni otrov
Dobru srcu sreća dođe.
-
senad grudic
- Čita i piše, vrlodobar
Nikoga nebih ubjedjivao ni preporucivao da koristi bilo kakve dimove otrova jer u danasnje vrijeme imamo veliki izbor ekoloski
cistih sredstava za borbu protiv varoe, Naravno svak odlucuje za sebe, ja sam odlucio tako jer moje najvece musterije su moja
familija i prijatelji. Pozdrav i bez uvrede bilo koga . Senad Grudic
cistih sredstava za borbu protiv varoe, Naravno svak odlucuje za sebe, ja sam odlucio tako jer moje najvece musterije su moja
familija i prijatelji. Pozdrav i bez uvrede bilo koga . Senad Grudic
Senad Grudic
pardon, "greška u koracima"Ismet je napisao/la:krole, može li se tebi platiti da više ne proizvodiš dimni top za amitraz?
amitraz = bojni otrov
krole, može li se ikako g-dinu Dobrivoju platiti da više ne proizvodi dimni top za amitraz?
amitraz = bojni otrov
Dobru srcu sreća dođe.