podjele na dva. Za okrugla leta je bila mala sala (predhodni post ) ali sam zaboravio da ubacim smajlic. Zna Sahista sta znaci ta sala
Lijep pozdrav i medno vam bilo. Senad G.

Probaj na nekoliko drustava.Izgubiti nemas sta.Obavezno zatvorena podnica,polunastavci kao medista.Potpuno je nelogicno da su medista i plodista iste velicine.Ja sam problem trutova rijesio okruglim letima.Mozda ce zvucati nevjerovatno,ja u prvi (donji)nastavak,nisam zavirio jos od marta mjeseca.Ne samo to,necu ni gledati do prvog pregleda sledece godine.Nisam ti odgovorio na pitanje...koristim maticnu.Ismet je napisao/la:čestitam, šahista, svaka čast
ti i Krešo ste me uvjerili u jedno.
a to je, nema više dileme - Renson.
pokušavao sam do sada nekog "modificiranog Rensona" ali nije to to.....
svako dobro
Tu sam.Nemam vremena,cuvam zenupot je napisao/la:Pa kolega gdje ste vi....
Fino je to kod vas mladi kolega, naravno da će te proširit kad imate takve uslove, zagarantovana zarda, dobre pašne uslove i td.. Dđe mi da tražim azil za svoje pčele kod vas...
p.s drug Tito bi vam rekao čuvaj ženu kao zjenicu svog oka![]()
..
Pozdrav....
Ma Ismete,kazem ja mojoj gospodji,bolan sta ima veze sto se nabacuje,zabavljaj ga pomalo,mozda nam nadkje mjesta i za pedesetak drustava.Ismet je napisao/la:šahista, ja bih azil za pčele i za mene, ima li ikakvih šansi? ne zezam se.
a glede žene, čuvajte se obostrano, ima i ona narodna: jedna se otegla druga se protegla
Mojne mi toga kolega da dodješ a da ne sjednemo, mislim da znam o čemu se radi samo neznam kad, predpostavljam da se radi o fešti na Ivan Sedlu, neznam iz kog pravca ćeš doći ali kreneš malo ranije i sjednemo malo u Konjicu jer poslje fešte mislim da nije pogodan vrijeme za kafu (jes idealna ali da se pije i šutisahista je napisao/la:Tu sam.Nemam vremena,cuvam zenupot je napisao/la:Pa kolega gdje ste vi....
Fino je to kod vas mladi kolega, naravno da će te proširit kad imate takve uslove, zagarantovana zarda, dobre pašne uslove i td.. Dđe mi da tražim azil za svoje pčele kod vas...
p.s drug Tito bi vam rekao čuvaj ženu kao zjenicu svog oka![]()
..
Pozdrav.....
Kako ide kod tebe.Imam strasnu ideju.Idemo na jednu festu u tvom kraju.Pitaj svoje prijatelje,i oni su bili,jeste da je famelijarna festa,imam stelu mozemo se progurat.
Pozdrav.