Pocelo je stidljivo i kod mene. Ovo drustvo nazalost bezmaticno. MOram ovih dana pripojit nukleus.

Normalno, netreba. Ali ovih dana, ako stavim par slika, normalnog formata jednu ispod druge,Stipo je napisao/la:Krešo ne moraš za svaku sliku otvarati novi post.
Mnogo je lakše i brže da kodove slika sa photobucketa slažeš jednu ispod druge.
photobucket ima opciju automaskog strukiranja , Prije nego se počne dizati slika na server klikni na Customize Upload Options odabrati opciju 640x480Kreso je napisao/la:Normalno, netreba. Ali ovih dana, ako stavim par slika, normalnog formata jednu ispod druge,Stipo je napisao/la:Krešo ne moraš za svaku sliku otvarati novi post.
Mnogo je lakše i brže da kodove slika sa photobucketa slažeš jednu ispod druge.
dobijem stalno poruku da je sirina max 800 pixela. Nisam mogao drugacije.

Hajd nek smo i tebe preveslali za ove polunastavke, pa cemo lako za ostalomedonosa je napisao/la:Kreso,ako ti zafali polunastavaka,javi ima kod mene! 8) Za sutra je najavljena kisa kao i za subotu,a onda bi trebala i uljana repica krenuti,ja jos cekam sa dodavanjem nastavaka radi seobe,necu zakasniti valjda!
Hm,od prosle godine imam ukupno desetak mrsavo izgradjenih medisnih ramova.Nisam znao u cemu je fazon.Za ovo nisam znao ali sam slucajno dodao u prosjeku tri satne osnove u sredinu polunastavka,jedan pored drugog.Kreso je napisao/la:Ako vec dodajes SO u polunastavke, preporucio bih sve SO u sredinu, jednu do druge, a i izgradjeno sace na krajeve.
Ikoliko isaras, aima dobrog unosa, dobices situaciju da ce ramovi s izgradjenim sacem biti nadogradjeni i jako siroki
a ramovi sa satnom ostanu tanki. Ako ih grupiras, onda mogu samo dvije strane od novih osnova ostati nesto tanje.
Ako je slabiji unos, mozda i nema veze.