Da, da mlad, Danas sam gledao kako izgleda vidim da mnogi kukaju da je MRAZ odradio svoje,Ibrahim Malicbegovic je napisao/la:ovo je izgleda mlad bagrem.
Kolega bilo bi mi drago da imas srece,ako je bagrem 400m iznad nadmorske visine,cvjeta ali ne medi!inzenjer je napisao/la:Ja danas obiso dio gdje ima bagrema u mom kraju.S pocetka od rijeke pa 2 km uzbrdo sve je sprzeno,tek posle ide sarolikost jedan dobar drugi nije,da bi kako vise idem uzbrdo(blize kuci) bagrem sve bolji i bolji.Ispod moje kuce ima manja dolina i potok i dvadesetak starijih stabala bagrema,od kojih ove godine nece bit nista.Znaci osto bagrem na brdima,a to je uglavnom domet mojih pcela,pa tako da ako bude lijepog vremena,ja cu ove godine bit itekako zadovoljan.
imal slobodnih lokacija ublizini tvoje kuceinzenjer je napisao/la:Ja danas obiso dio gdje ima bagrema u mom kraju.S pocetka od rijeke pa 2 km uzbrdo sve je sprzeno,tek posle ide sarolikost jedan dobar drugi nije,da bi kako vise idem uzbrdo(blize kuci) bagrem sve bolji i bolji.Ispod moje kuce ima manja dolina i potok i dvadesetak starijih stabala bagrema,od kojih ove godine nece bit nista.Znaci osto bagrem na brdima,a to je uglavnom domet mojih pcela,pa tako da ako bude lijepog vremena,ja cu ove godine bit itekako zadovoljan.
Hmm ja zivim na nekih 420,a bagrem je otprilike u tom nivou i svake godine medi.medonosa je napisao/la:Kolega bilo bi mi drago da imas srece,ako je bagrem 400m iznad nadmorske visine,cvjeta ali ne medi!inzenjer je napisao/la:Ja danas obiso dio gdje ima bagrema u mom kraju.S pocetka od rijeke pa 2 km uzbrdo sve je sprzeno,tek posle ide sarolikost jedan dobar drugi nije,da bi kako vise idem uzbrdo(blize kuci) bagrem sve bolji i bolji.Ispod moje kuce ima manja dolina i potok i dvadesetak starijih stabala bagrema,od kojih ove godine nece bit nista.Znaci osto bagrem na brdima,a to je uglavnom domet mojih pcela,pa tako da ako bude lijepog vremena,ja cu ove godine bit itekako zadovoljan.
Tesko ostali primaju goste,prosle godine bilo belaja oko jednog doslje.kudo je napisao/la:imal slobodnih lokacija ublizini tvoje kuceinzenjer je napisao/la:Ja danas obiso dio gdje ima bagrema u mom kraju.S pocetka od rijeke pa 2 km uzbrdo sve je sprzeno,tek posle ide sarolikost jedan dobar drugi nije,da bi kako vise idem uzbrdo(blize kuci) bagrem sve bolji i bolji.Ispod moje kuce ima manja dolina i potok i dvadesetak starijih stabala bagrema,od kojih ove godine nece bit nista.Znaci osto bagrem na brdima,a to je uglavnom domet mojih pcela,pa tako da ako bude lijepog vremena,ja cu ove godine bit itekako zadovoljan.
Mene to ne iznenađuje . Ja zadnjih pet godina na stacionaru nisam imao bagrema ali zbog kiše i grada . Pčelari uglavnom spominju mraz . Koji crni mraz ,simke je napisao/la:danas primjetio da je krenuo list na begremu, biće nešto samo malo kasni