Evo mjesta gdje mozete nahvaliti svoju konjicu, pa da pocnemo, Kosnica br 15 18.08. 12:00h - 19.08. 12:00h + 3,6kg
Od kako pcelarim ovo je moj osobni rekord 8) Da potraje par dana bilo bi odlicno.
Dobar unos ako je približan rad pčele za oba dana. Jer podne je i može biti jedan dan 2 kg pčele vani a sutra dan ni 0,5 kg pčele vani.Ahmet je napisao/la:Cudi me da ovako vazne teme jos nema na ovom forumu![]()
Evo mjesta gdje mozete nahvaliti svoju konjicu, pa da pocnemo, Kosnica br 15 18.08. 12:00h - 19.08. 12:00h + 3,6kg, kosnica br. 12 + 2,8kg
Od kako pcelarim ovo je moj osobni rekord 8) Da potraje par dana bilo bi odlicno.
Čestitam Ahmete na osobnom rekordu i nek' ti je sa srećom.Ahmet je napisao/la:Cudi me da ovako vazne teme jos nema na ovom forumu![]()
Evo mjesta gdje mozete nahvaliti svoju konjicu, pa da pocnemo, Kosnica br 15 18.08. 12:00h - 19.08. 12:00h + 3,6kg, kosnica br. 12 + 2,8kg
Pčele prije podno dobro rade ali u popodnevnim satima let znatno slabi. Izvještaj sa drugih terena u kantonu pokazuje značajan pad unosa i nitko nema unos preko 1 kg. Vidjet ću večeras koliko su danas unijele.Zvoneto je napisao/la:Od kiše nema dugoročno ništa bojim se da se vrijesku ne piše dobro. Stipo rade li danas išta oće li nagurat bar na kilu? Ja bih trebao sutra do svojih baš me zanima šta ima.
Ništa koristi od veće cijene meda ako ga nemaš. Ova suša pogoduje jedino uvoznicima meda.bozo je napisao/la:Mislim da je vrijesak odradio svoje,kiše nije bilo 20 dana i visoke temperature par zadnjih dana su ga sprzile....jako losa pčelarska godina...ako nista nadat je se višoj cijeni meda
Nažalost kineski je uvijek prisutan. Povadilo se nesto sa Pelješca i mandarine pa ce me to spasiti za ovu godinu..Stipo je napisao/la:Ništa koristi od veće cijene meda ako ga nemaš. Ova suša pogoduje jedino uvoznicima meda.bozo je napisao/la:Mislim da je vrijesak odradio svoje,kiše nije bilo 20 dana i visoke temperature par zadnjih dana su ga sprzile....jako losa pčelarska godina...ako nista nadat je se višoj cijeni meda
Bit će Kineskog meda koliko hoćeš.
Ma kolege nista vam ne preostaje nego da pcele na tockove i pravac Holandija ovdje vrijeska kolik hocete a bice i meda pa vam mogu poslat kolege samo sam se salijo znaci da je stanje kod vas losebozo je napisao/la:Nažalost kineski je uvijek prisutan. Povadilo se nesto sa Pelješca i mandarine pa ce me to spasiti za ovu godinu..Stipo je napisao/la:Ništa koristi od veće cijene meda ako ga nemaš. Ova suša pogoduje jedino uvoznicima meda.bozo je napisao/la:Mislim da je vrijesak odradio svoje,kiše nije bilo 20 dana i visoke temperature par zadnjih dana su ga sprzile....jako losa pčelarska godina...ako nista nadat je se višoj cijeni meda
Bit će Kineskog meda koliko hoćeš.