Da i ja postavim koju sliku

Haha **kolik kamen** ma ja sam ti izgleda poslednja generacija s pite,masenice,sutlijasa,hosafa i ost.... vidim ova moja djeca kidaju samo na kremic i pastete (kunem se sve te zezervate cu im ukinut)...Ma nema vjetra nego mi ovaj prvi do ruke. A matice sto se tice u mjesecu martu sam imao jedno jako drustvo tako da je pocetkom aprila izbacilo maticnjake a u ostalim previse polena(blokada matice polenom) te sam iz ostalih vadio po ram polena a iz te legla i maticnjak pa kod prijatelja na njegov pcelinjak sve do sparivanja.Ovaj parce zemlje sam kupio prosle god.Na slici gdje se vidi wv kombi ispred njega u travi nazire se jedna zelena gajba e tu imam preliv od izvora gdje sam ugradio pvc bazen od 4000m3, i ispod kombija insala planiram pravit vikendicu(haha al ne kao Rozajci vikedicu sa 4 sprata)iskljucivo prizemljibezstepenica sa podrumom,velikom natkrivenom tarasom i rostiljem.Svidjelo mi se mjesto 10km je od grada,1km.makadamskog puta i ja sam zadnji na tom putu tako da (kao sto se vidi nema kuca) nema gungule kao u carsiji.Nego da neduzim... Hvala vam pozzzkeno83 je napisao/la:oho irko koliki je kamen treba snage podignuti ono nisu zar takvi vjetrovi tu, a vidim i matica je ovogodisnja, jer to zamjena bila, ili je nukleus?
Hahaha kod nas je 1bujrum 33put izvoli,pa bujrum te. Sto se kaze **dje celjad nijsu bijesna ni kuca nije tijesna**keno83 je napisao/la:pa irko bogami pravi ti i vise spratova, da pcelari mogu doci malo pa ako se zalomi i gdje prespavat, imal tu terena za kamion..da se u goste dodje i sa pcelama pa da se i one pocaste malo hahahah