elmo je napisao/la:ovo je moja masina za busenje okvira...
http://www.youtube.com/watch?v=3dzPY0Oj4vw
ErminH je napisao/la:Izete mi cekamo
IZET je napisao/la:ErminH je napisao/la:Izete mi cekamo
Evo po ovom erminovom postu ispada da msam ostao dužan nešto??
Ali u temi NACRTI ZA LR KOŠNICU imate prestavljene mašine za izradu košnica (pa ipak ne dugujem ništa).
Znači Ermine tebe ne zanimaju mašine nego postupak izrade? Znao sam ja (samo se pravim naivan). Opeta me hrda foto aparat a tekst bez slike se teško razumi (znaš ono slika vrijedi više od 1000 rječi). Planiro sam ovih dana raditi polu nastavke pa moram od nekoga posuditi foto aparat pa ću staviti. Obećanje je dug samo je pitanje vremena halali što čekaš.ErminH je napisao/la:IZET je napisao/la:ErminH je napisao/la:Izete mi cekamo
Evo po ovom erminovom postu ispada da msam ostao dužan nešto??
Ali u temi NACRTI ZA LR KOŠNICU imate prestavljene mašine za izradu košnica (pa ipak ne dugujem ništa).
Postao/la IZET » 10 Jan 2010 01:07 pm
Na ovu temu bi imao dosta toga napisati (izrada kosnica) i pokazati posto sam ja vk stolar i posjedujem dosta profi masina ali o tome drugi put.
na ovo sam ja mislio kad sam to gore rekao
Upravo tako,postupak izrade,a sto se masina tice to otprilike znam...Znači Ermine tebe ne zanimaju mašine nego postupak izrade? Znao sam ja (samo se pravim naivan). Opeta me hrda foto aparat a tekst bez slike se teško razumi (znaš ono slika vrijedi više od 1000 rječi). Planiro sam ovih dana raditi polu nastavke pa moram od nekoga posuditi foto aparat pa ću staviti. Obećanje je dug samo je pitanje vremena halali što čekaš.

ErminH je napisao/la:ahmete odlicno izgleda,a za frezu sam i ja mislio tako nesto napraviti,samo me sad zanima,kako si je pricvrstio za stol i kako si to sve izravnao,da bude ravna s glavnom plocom
Elmo,koja je vrsta motora ovdje upotrebljena i koja je snaga motora u pitanjU?elmo je napisao/la:ovo je moja masina za busenje okvira...
http://www.youtube.com/watch?v=3dzPY0Oj4vw