senad napisao:Ne može ništa zamjeniti vlastitu pogaču koja po kg iznosi daleko skuplje nego ove komercijalne.
Kada se dodaje pogača dovoljno je samo napraviti rez po širini ________________________ bez traka. tj više tih rezova na udaljenosti i do 5 cm
. Ako je mekša više rezova a kraći na jednoj ravni ____ _____ ______ ______
Sve komercijalne pogače koje sam koristio su uglavnom loše i većinu njih je bolje da nisam ni davao. Iznimka je PIP stimulativna pogača jer ona radi posao jako dobro. Pokazala mi se bolja od bilo kojih domaćih pogača što sam pravio ili što sam kod prijatelja pravio. Tako sam odustao od vlastitih pogača jer za manje novaca imam dobru pogaču. Senade ja ovdje ne reklamiram PIP nego istinu kažem. 18 godina pčelarim i imam veliko iskustvo u vezi loših pogača. Sve mislim ova mora da je dobra pa dobijem ćorak. Ja kada kupujem pogače kupujem 100 kg i 200 kg a kada pravim isto toliko pravim. Neznam kakvo iskustvo imaju drugi pčelari sa nekim drugim pogačama. Moje iskustvo sa kupovnim osim sa PIP pogačama, a niti sa domaćim pogačama nije dobro a nekada je bilo i pogubno.