keno83 napisao:i ja sam tu..kako se ne poznajemo??gdje pcelaris, sa koliko kosnica??
Mustafa napisao:Na koji ribnjak misliš Jazz? Da li misliš na onaj restoran koji je postojao i prije rata i imao svoj ribnjak ili na neki drugi?
Mustafa napisao:Neznam Jazz koliko si u toku, ali jedan od prijeratnih simbola Blagaja, restoran Ribnjak sa bazenima punim pastrmke, više nepostoji u obliku kojem je postojao nekada. Bazeni sa ribama su pretrpili nekoliko diverzija, tako da je vlasnik odustao od držanja ribe u bazenima i sada egzistira samo restoran koji slabo radi (PRIVATIZIRAN). Od njega rade bolje svi restorani čije tende vire iz vode.
A drugi ribnjak koji drži firma Norfiš, nalazi se nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na restoran, neznam kako je predeverao ovu poplavu
Mustafa napisao:Nakon dva dana prosijek opale varoe na košnicama u bp na kojima imam AV podnicu je 2 - 3 opale varoe. Sad mi nije jasno mnogo toga. Ili još uvijek ima legla pa je varoa u leglu, ili mi rastvor koji sam koristio nije ok, mada sam ga uradio kao i svake godine. Neželim razmišljati u pravcu da nema varoe, jer me može opeći.
Vrati se na: DNEVNICI ČLANOVA FORUMA
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost