emkan napisao:zanima me zasta sluze ove bjezalice i zbog cega se stavljaju
emkan napisao:hvala na extra kvalitetnom odgovoru ,mislim da je ovo prava stvar i trebao bi pokusati napraviti koji komad
znaci ovaj krug ide gore do medista a ovaj dio sa mrezom dole -jesam li dobro razumio ?
Asim napisao:Jase dugo kanim da pitam i eto skupio sam hrabrost dajte mi objasnite svrhu bježalice i kad i kako se primjenjuju i nemoj te me ružiti u mom neznanju. P.S MA NEMOGU DA SE PRAVIM PAMETAN KADA NISMA BOLJE DA PITAM PA DA ZNAM KO IVI OSTALI
Asim napisao:Da biudem iskren masu toga preskočim i nestignem pročitati , ponekad me posao okupira da i nepriđem računaru aaaa, tu su i moje dvije ćerke pa kada su ispiti ni u sobu neulazi ažena me tjera da hodam na prstima i da negovorim .Kada je kraj godine počinje njen teror zbog završnih računa i tuđih para pa opet nema tv-a i nema računara ponekad se nešto prošverca u jutarnjim satima tako nemojte se čuditi što sam ovo fulio ma fulam ja masu toga a eto sada sam do sutra van posla zezno mi mušteriju Merkur nije mu dostavio materijal slagali ga, tako da sam imo tri da
na na raspolaganju da svašta šaltam od kafe u gradu do foruma .Što se tiče prodaje meda i lizanja ma ljudi moji vi da znate kakvu sam ja budalaštinu napravio prošle godine, ja sam zbog toga samo dohranjivo pčele cijelo ljeto i jesen ali nemoram sve reći pa dovoljno je i ovo za pristojan cirkus na moj račun pozdrav asim
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju